Styrka, motivation och keso

Är det meningen att jag varken ska komma på en rubrik eller något innehåll till dagens inlägg? Nja, jag tror inte det, jag tror att om man bara håller fingrarna på tangentbordet länge nog så kommer de nog vispa ihop ett inlägg av sig sjävla, taadaa liksom :)
 
 
Under de senaste tre veckorna så har jag fallit helt ur mina rutiner som jag försökte bygga upp. Ingen träning (ryggont och resa) och knappt så jag har följt viktväktarna. Det har blivit lite  bantning och snabbträning när tillfälle har getts. I de bästa av världar så dyker den här krigaren upp, den som sätter ner foten och bara "NU JÄVLAR" och raskt bokar 5 träningspass i veckan och inhandlar kalorisnål mat, hämtar recept och gör 55 matlådor och fryser in för resten av året.
 
 
Ja, nu är det så att jag inte föddes som Cassius Clay (Muhammed Ali) och är kanske inte riktigt så kaxig. Under helgen har jag reflekterat väldigt mycket kring vad det är som motiverar oss här i livet. Hur kommer det sig att man ibland kan ställa in sig på något helt och se målet och verkligen lyckas och andra gånger inte alls är lika taggad? Det är ett öppet interntprojekt här hos mig och mina tankar, om ni har några synpunkter får ni gärna komma med dem :)
 
Min plan är i alla fall att fortsätta med att inte äta kolhydrater och hålla mig till spinning och promenader. I helgen fick jag faktiskt mina första kommentarer om att jag har gått ner i vikt. Det var toppen (tog bara 8 veckor men vaddå!). Torsdag är det spinning och nu ska jag iväg och köpa en räksallad utan bulgur eller pasta!
 
 
 
Vad har då keso med saken att göra undrar ni? Jo imorse så köpte jag en burk med keso och nötter/tranbär. I min tanke så var ju det extremt bra, keso är nyttigt och så är nötter, eller hur? Nope det var inte nyttigt någonstans tydligen, den där lilla burken var hela 6 poäng. Kan jämföras med en kanelbulle typ, usch, dumma keso!
 

(För att klargöra, det där är inte mina fingrar!!! hittade bilden på nätet!)
 
Avslutar med en bild från Carlo's bakery i New Jersey om det är någon som är sugen på något sött!