En sjuklings dagbok

Det finns en sak som verkligen går mig på nerverna.....att inte ha något att göra. Ni vet, man sitter bara och degar, skriver på datorn, zappar på tv:n, äter något, är helt planlös, finns inget mer än här och nu (vilket ifs är något som folk betalar massor för att kunna lära sig leva så!!!). Anledningen till att jag inte tycker om att bara vara hemma är att man börjar tänka, analysera saker, den där tavlan passar inte just där, jag behöver fler sängkläder, usch vad smutsigt det är hemma mmm choklad osv.
 
Det blev ingen spinning igår, det blir ingen spinning idag heller. Ryggen behöver vila, jag behöver vila. Kroppen sa hurru du, nu får du softa lite (hade slängt in brorsan också om jag trodde att min rygg skulle prata så med mig). Hur som helst, jag har varit hemma sedan i tisdags och idag kan jag sitta upp och gå lite. Jag som är så bestämd på att jag ska träna 4 ggr minst i veckan, har inte tränat ett enda pass den här veckan. Usch!
 
När jag ställde in dagens spinningpass så passade jag på att boka 4 pass för nästa vecka istället. Börjar måndag morgon med ett nytt försök på Yogan, det ska vara bra att få stretcha ut ryggen lite nu, sist så blev det lite för mycket för att den var så ansträngd. Så kör vi två spinning och ett yogapass till. Det ska bli så bra så.
 
Vad mer? Är smått uttråkad, och det är ansträngade för lillfingret att skriva. Inte för att jag använder lillfingret så mycket när jag skriver på min laptop. Tror faktiskt att det mest är bokstaven "Ä" som skrivs med det fingret, men ändå, det känns när man är så stel i axlar och rygg som jag är. Aja nu svamlar jag visst, tänkte bara höra av mig hit, ni vet till min blogg, så jag vet att jag fortfarande har ett mål och att ett litet hinder inte ska få mig att tappa fokus från målet.
 
 
Ja ja, jag vet, lite ryggont kanske inte är ett sånt stort hinder som på bilden, men det  var roligt :)
 
Ha en bra dag!!