I am back!

Ett långt uppehåll blev det den här gången och jag måste säga att jag verkligen inte har hunnit skriva det minsta de senaste dagarna. Det är så mycket men jag ska försöka minimera skrivandet om varje del så att det inte blir ett alldeles för långt inlägg :)
 
I lördags vaknade jag av att tre personer hoppade på min mage! Det var min möhippa:) Vilket gäng av underbara tjejer som väckte mig och det tog ungefär 5 sekunder innan jag hoppar upp och säger "Yeaaaaaaaaaay nu kör vi". Summerar dagen, upplevelsen och allt det vi upplevde med ett ord: Kärlek. Kärlek till var och en av er för allt ni gjorde för mig, från stora Bubble Ball spelet i Rålis, till inspelningen av vår Bollywood musikvideo till middag och Karaoke till utekvällen på Ambassadör.
 
Vill också påpeka att gröna laget, dvs. mitt lag, vann tävlingen:)
 
 
Min vackra syster Lena (Nazanin) hade planerat det hela såååååå bra, att ingen försvann på vägen och alla visste exakt vad nästa steg var. Det blev en minnesvärd dag på alla sätt och vis och det visade mig hur enormt lyckligt lottad jag är som faktiskt har alla er i mitt liv!! Bröllopet kommer bli grymt med alla er där :) Puss
 
Sedan så har resten av dessa dagar bestått mestadels av planering, och småfix. Har haft möte med vår koordinator i Nacka och jag lovar er, allt man tror att man behöver ha koll på inför ett bröllop, ta det och multiplicera med 300!! Det är så mycket småsaker att man blir mörkrädd, så nu har jag gjort en egen checklista så jag inte glömmer saker. Måste bara sluta gå upp mitt i natten för att skriva in saker där:)
 
 
Vidare så fick vi två goda nyheter i veckan också. Vi hade ett pågående ärende med Sängjätten i Bromma (två saker här också, 1. köp aldrig säng där 2. Kolla alltid villkoren på hemsidan innan ni köper något någonstans ifrån). De vägrade ta tillbaka en säng som vi hade köpt som inte kom in genom dörren hos oss. De menade att det var beställningsvara. När vi var där hade Daniel luskat ut lite saker från deras hemsida. När de vägrade ta tillbaka sängen, så sa han bara lugnt och sansat: "Ok" så gick vi ut. Jag kommer ihåg att jag kokade av ilska och bara "vaaaa, ska vi bara gå nu?! men alltså"....dagen efter var de anmälda hos Allmänna Reklamations Nämnden (ARN) och beslutet kom igår, VI VANN :) Bra jobbat älskling, det kommer fler punkter på din to do lista nu när jag vet att du är så duktig:)
 
Andra goda nyheten är att jag kontaktade den juvelerare som vi köpte min förlovningsring hos i Venedig. Han var supertrevlig och kom ihåg oss, så han har gått med på att göra min vigselring och skicka den hit:) Underbart! (och check för den från listan!). Tack Avo från Faidra Hanna i Venedig!
 
Det har inte bara varit positivt den här tiden. Jag saknar min pappa mer än någonsin nu när min mamma är i Iran. Jag är stressad och sov nästan ingenting för någon dag sedan. Men det gäller att inte tappa fokus, att alltid försöka hålla balansen och framför allt att lära sig släppa tankarna när man ska sova, jag jobbar på det.
 
 
Så, nu tycker jag att jag har fått med det mesta förutom.....Vikten:) Jag är så jäkla glad, imorse, trots hela möhippedagen, trots fusk med lite godis till teet, trots ingen träning, så vägde jag minst av alla dagar hittills. Totalt har jag nu gått ner 4,5 kilo och vi närmar oss 5 kilo strecket, den är där och nosar (I can feel it)! Jag säger bara, fastän gröna shakes är rätt äckliga ibland (framförallt om man har i avokado), så är det här sättet med "clean" mat det bästa jag har testat och kört! Fungerar klockrent i alla fall för mig. Ska bara hålla i detta. 
 
Ha en härlig valborg därute, och tjejer, ni hade rätt, det blev ingen ren vecka förra veckan. Men ni visste ju så det var fuskigt :)
 
Neds signing out #gottogoandbuymeatforthegrill